ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ V-POWER CLUB

Το Shell V-Power Club είναι μια προνομιακή παραλλαγή του Smart Club και λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο - αγοράζετε καύσιμα και μαζεύετε ακόμη περισσότερους πόντους .Πέρα από τα δώρα και τις προσφορές που μπορούν να εξαργυρωθούν από τα μέλη του Smart Club, τα μέλη του V-Power Club θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα να εξαργυρώσουν και άλλα επιπρόσθετα δώρα και προνομιακές προσφορές

Για να γίνετε μέλος του V-Power Club πρέπει πρώτα να είστε μέλος του Smart Club της Shell και να έχετε αγοράσει τουλάχιστον 200 λίτρα καυσίμου V-Power, V-Power Racing ή/και V-Power Diesel μέσα στο προηγούμενο ημερολογιακό τρίμηνο. (Ιανουάριο-Μάρτιο, Απρίλιο-Ιούνιο, Ιούλιο-Σεπτέμβριο και Οκτώβριο-Δεκέμβριο). Εφόσον πληροίτε τα παραπάνω κριτήρια θα παραλάβετε μέσω του ταχυδρομείου τη νέα σας κάρτα V-Power Club η οποία θα συνοδεύεται από όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για αυτό το προνομιακό πρόγραμμα. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα σας κάρτα παρακαλούμε να ενημερώσετε εντός 15 ημερών από την παραλαβή της, το τμήμα εξυπηρέτησης μελών Smart Club στο 210 9476566.

Η προνομιακή κάρτα Shell V-Power Club και η υφιστάμενη κάρτα Smart Club, θα έχουν κοινό υπόλοιπο πόντων. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο κάρτες θα μπορούν να χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα ώστε να συλλέγονται πόντοι ακόμη πιο γρήγορα. Έτσι τα μέλη του V-Power Club θα μπορούν απλά να μεταβιβάσουν την υφιστάμενη κάρτα Smart Club σε ένα άλλο μέλος της οικογένειας τους . Σημειώνεται ότι η εξαργύρωση των πόντων για τα ειδικά δώρα και τις προσφορές του V-Power Club θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από την κάρτα V-Power Club.

Τα προνομιούχα μέλη του V-Power Club θα δικαιούνται πέρα των κανονικών και 50 επιπλέον Smart πόντους σε κάθε αγορά 50 λίτρα καυσίμου (V-Power, V-Power Racing ή V-Power Diesel) που αγοράζουν, για αγορές πάνω από 200 λίτρα μέσα σε ένα τρίμηνο. Αυτό θα ισχύει για συνολικές αγορές μέχρι και 750 λίτρων μέσα σε ένα τρίμηνο. Άρα συνολικά και πέρα από τους πόντους που δικαιούνται κανονικά μέσω του Smart Club, τα μέλη του V-Power Club θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν έως και 600 Smart πόντους από το V-Power Club. Η προσφορά αυτή είναι ανεξάρτητη από τυχόν άλλες προσφορές που θα ισχύουν το ίδιο χρονικό διάστημα.

Για να συγκεντρώσετε τους επιπλέον πόντους που δικαιούστε από το V-Power Club θα πρέπει με κάθε αγορά καυσίμου V-Power, V-Power Racing ή V-Power Diesel, να κάνετε χρήση της κάρτας V-Power Club μέσω του ειδικού μηχανήματος ΠΟΣ που βρίσκεται στα πρατήρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Smart Club. Οι επιπλέον πόντοι από το V-Power Club, ισχύουν μόνο για τις αγορές καυσίμων V-Power, V-Power Racing ή V-Power Diesel παρόλο που με τις αγορές σας στα υπόλοιπα καύσιμα θα μπορείτε να συλλέξετε κανονικά τους πόντους που δικαιούστε από το Smart Club.

Εάν υπάρξει κάποια αλλαγή στον τρόπο που μπορεί να κερδίσει κανείς τους επιπλέον πόντους από το V-Power Club ή στα δώρα και προσφορές που θα προσφέρονται μέσω του V-Power Club, αυτή θα επικοινωνείται μέσω της ιστοσελίδας του www.Shellsmart.gr ή μέσω επιστολής που θα αποστέλλεται στις διευθύνσεις που έχουν δηλώσει τα μέλη ή μέσω των πρατηρίων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Smart Club ή μέσω ειδικών φυλλαδίων, τουλάχιστον 1 μήνα πριν πραγματοποιηθεί η εν λόγω αλλαγή.

Οι επιπλέον Smart πόντοι που θα δικαιούστε κάθε τρίμηνο από το V-Power Club, θα πιστώνονται αυτόματα στο υπόλοιπο της κάρτας σας, το μήνα μετά το τέλος του εκάστοτε τριμήνου.

Στην περίπτωση που κάποιες συναλλαγές πραγματοποιηθούν προς το τέλος του τριμήνου και δεν προστεθούν εγκαίρως στο υπόλοιπο της κάρτας σας, οι συναλλαγές αυτές θα προσμετρηθούν στον υπολογισμό των επιπλέον πόντων του αμέσως επόμενου τριμήνου.

Η Shell διατηρεί το δικαίωμα να μεταφέρει μέλη από το V-Power Club στο Smart Club εφόσον ο πελάτης αυτός δεν έχει καταναλώσει τουλάχιστον 1000 λίτρα από τα καύσιμα V-Power, V-Power Racing ή V-Power Diesel μέσα σε 24 μήνες. Τα μέλη αυτά θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη Shell V-Power Club κάρτα τους κανονικά για συλλογή πόντων αλλά δεν θα μπορούν να απολαύσουν τα ειδικά προνόμια του V-Power Club (δηλαδή τους επιπλέον πόντους, τα αποκλειστικά δώρα & προσφορές, ειδικές κληρώσεις κ.α.). Εάν αυτά τα μέλη σε προσεχή τρίμηνα καταναλώσουν τα 200 λίτρα V-Power, V-Power Racing ή V-Power Diesel που απαιτούνται για να γίνει κανείς μέλος, τότε αυτόματα θα ενεργοποιηθεί ξανά η κάρτα τους το επόμενο τρίμηνο.